Pentuja

Suunnitteilla on karkeakarvaisen saksanseisojan pentue loppuvuodelle 2022 yhdistelmästä Mustakallion Milli ja Præstbrogård’s Pope “Pave”. Yhdistelmästä odotetaan meneviä avoimen luonteen omaavia koiria monelle riistalle; passijahteihin, haavakkosorkalle, metsä- ja peltolinnuille sekä jänis- ja pienpetojahteihin. Pave on isänä myös aiemmassa P-pentueessamme. Koirat ovat nyt vuoden iässä ja starttaavat syksyllä koekentillä. P-pennut ovat osoittautuneet jo kovin riistaintoisiksi. Ulkomuodollisesti ja karvanlaadultaan ne ovat erinomaisia. Niistä kuulemme varmasti vielä!

Tulevat pennut myydään vain metsästävään kotiin. Jos olet vailla metsästyskaveria, ole yhteydessä Harriin 040 305 6797 tai Elinaan 041 523 2123.

Pentueen isä Præstbrogård’s Pope 

Paven omistajan Matti Ahvenjärven kertomasta mukaellen:

Pave on Tanskasta pentuna vuonna 2018 tuotu uros. Luonteeltaan se on erittäin iloinen ja ottaa hyvin kontaktin ohjaajaan. Pave on äänetön niin kotona kuin metsällä. Koulutettavuudeltaan se on ollut helppo ja nopea oppimaan. Se on ollut varhaiskypsä kuten emänsäkin, joka on edelleen Tanskan nuorimpana saavuttanut käyttövalion arvon. Pavella on varmat ja kestävät seisonnat. Se alkoi tiedottaa jo hyvin nuorella iällä eikä sen jälkeen riistatöitä ole juuri tehty ilman tiedotusta. Pave on 63 cm ja sen rakenne on erinomainen vahvasti urosmainen.  Sen karvapeite on niukempi kuin emällä Millillä, mutta karva on erittäin tiivis ja hyvin karkea. Paven petokovuus on vahva ja se on testattu sekä ketulla että supikoiralla.

Praestbrogårds Pope

Praestbrogårds Pope

Mustakallion Milli

Sukutaulut: