Aihearkisto: Mustakallion kennel

Neppi on astutettu ja todettu kantavaksi

Neppi astutettiin Boratilla 16.3.2022.  Astutus sujui onnistuneesti ja olemme todenneet Nepin kantavaksi. Nepin vointi on ollut koko tiineysajan oikein hyvä, joskin ruoka maistuu hieman vaihtelevasti ja närästys sekä kuumuus vaivaavat välillä. Nepin liikkeet ovat muuttuneet viime päivinä normaalia varovaisemmiksi. Q-pentuja odotetaan syntyväksi kenneliimme viikon 20 lopulle.

Neppi, 51. tiineysvrk

Luovutusikäiset O-pennut

Kaikki pennut todettiin eläinlääkärin tarkastuksessa terveiksi eikä mitään puutteita havaittu. Tosi reippaat O-pennut tulivat luovutusikään juhannuksen jälkeen 26.6.2020. Kaikki pennut lähtivät uusiin omiin koteihinsa heti luovutusikään tulessaan.

Orre ja Juha-Pekka, MIKKELI

Odin ja Veli-Pekka, KURU

Oiva ja Tuomas, KURU

O-savu ja Hannu, KIIMINKI

Outausva ja Marko, RIIHIMÄKI

Nepin pennut syntyivät

Neppi synnytti 8.5.2020 viisi pentua, joista neljä oli uroksia ja yksi narttu. Pienessä pentueessa elo on ollut hyvin tyytyväistä, maitoa ja hoivaa on riittänyt kaikille erinomaisesti. Pennut ovat nyt alkaneet kävellä ja niiden silmät ovat auenneet. HIljalleen ne ovat kiinnostuneet toisistaan ja leikkivätkin jo keskenään lyhyitä hetkiä. Viikon päästä meno on jo varmaan paljon vauhdikkaampaa ja pennut pääsevät ulkoilemaan.

Neppi ei tullut tiineeksi

Neppi ja Walther -yhdistelmä jäi valitettavasti toteutumatta tällä kertaa. Neppi ei tullut tiineeksi. Pentuja varanneille on ilmoitettu asiasta. Kaikesta pettymyksestä huolimatta muistoihin jäi mukava Tanskan reissu ihanien ja vieraanvarasten ystävien luona.

Neppi on astutettu

Neppi aloitti juoksut reilusti oletettua aiemmin kesken Utsjoelle suuntautuneen riekostusreissun. Heti kotiin päästyämme aloimme pikaisesti tehdä matkajärjestelyjä. Harrilla oli lomatkin sopivat meneillään niin sen suhteen ei tarvinnut miettiä. Lentoajankohtaa aikaistetiin vielä viime hetkellä kun näytti siltä, että alunperin varatulla lennolla 1.10 Harri ja Neppi saattaisivat olla liian myöhään uroksen luona.

Harri ja Neppi lensivät aamulennolla 29.9 Billundiin. Uroksen kasvattajat olivat heitä vastassa lentokentällä ja kyyditsivät ja majoittivat heidät luonaan Tarmissa. Lentomatka ruumassa kumpaankin suntaan sujui Nepillä hyvihin. Neppi astutettiin 29.9 uroksena suunnitelmien mukaan Præstbrogård’s Walther. Astutus sujui hyvin ja sopuisasti ja se uusittiiin vielä 30.9.

Nyt kovasti pidetään peukkuja ylhäällä, että Mustakallion kennellissä olisi pieniä tuhisijoita joulukuun alussa.

Kasvattajapalkinto 2018

Saksanseisojakerho ry palkitsee vuosittain parhaan karkeakarvaisten saksanseisojien kasvattajan. Palkinto jaetaan sille kasvattajalle, jolla on eniten koepalkittuja pentuja yhdessä pentueessa. Tänä vuonna Kennel Mustakallion sai tämän kiertopalkinnon, kasvattajataulun, vuodeksi tuvan seinälle. Tämä oli meille ensimmäinen kerta ja palkinnon mahdollisti N-pentue. Todella mahtavaa, että olemme saaneet aktiivisia omistajia N-pentueen koirille.

Almasta käyttövalio

Harri starttasi Alman kanssa 1.9 metsäkokeessa (KAER M). Reilu 10-vuotias mummeli onnistui kokeessa voittajaluokan ykkösen verran! Tämä oli Almalle puuttuva VOI 1 metsäkoetulos. 2 VOI 1 tulosta sillä oli jo pellolta (KAER F).

Almasta tuli kennelimme ensimmäinen FI KVA.